Имоти - Офис сграда, София, Център - Имоти от topimoti.bg

 
�?моти

НАЧАЛО ПРОДАЖБИ НАЕМИ ИМОТИ С ПАДАЩИ ЦЕНИ КРЕДИТИРАНЕ БИЗНЕС ЗОНА НОВИ СГРАДИ АГЕНЦИИ ФОРУМ

 
  София, Център
Вид сграда: Офис сграда
Дата на завършване на сградата: 09.2011г.
Офиси под наем в центъра на София.

Запитвания: Рапид ЕООД, тел. 02/9633678, office@rapid.bg

Офисната сграда се намира в абсолютния център на София, на ул.”Раковски”№ 126-128. Тя е разположена на много оживено и комуникативно място - близо до кръстовището на ул.”Раковски” и бул.”Патриарх Евтимий” и до площад „Славейков”, което я прави лесно достъпна от всички посоки, както с автомобил и градски транспорт, така и пеша.
Сградата е решена с партер и седем надземни етажа, подпокривен етаж и две подземни нива. Надземните нива са с един общ подход от ул.”Раковска”. Достъпът за подземните нива е също откъм ул.”Раковска” като се ползва товарна платформа за автомобили. В подземните нива са обособени 51 паркоместа и технически помещения.
На партера и първия етаж са разположени магазини и складове и санитарни възли.
Останалите седем надземни етажа са решени като офисни и са с площи между 450 и 550 кв.м.


Офис сградата е построена с високо-качествени строителни материали и е оборудвана с модерни инсталации:

 • Външни фасадни стени – зидария 25 cm с червени тухли, топлоизолация каменна вата 10 см на фасада по ул.”Раковска” и фибран 10 см по останали фасадни стени.

 • Двоен под и окачен таван в офисни помещения

 • ДОГРАМА - алуминиеви профили SCHÜCO AWS-AD 60 с изолационнен стъклопакет за външни прозорци и врати.

 • Панорамни асансьори към ул.”Раковски” - система “SELE”, Италия -луксозна кабина, честотен двигател включен и към аварийно захранване.

 • Климатични инсталация: VRV Дайкин - климатизация на база на вентилаторни конвектори, двутръбна схема с превключване, студо-топлоносител-фреон. Климатичната система е DAIKIN VRV III - термопомпена конфигурация, за всеки един етаж отделно. За някои помещения като сървърната стая се предвидени индивидуални сплит системи.

 • Силови Електро-инсталации - Трафопост, дизел агрегат, главно електро табло и подтабла, захранващи линии ниско напрежение. Съгласно изготвени разчети са необходими около 600 kW инсталирани и 500 kW работни товари. Обектът като цяло се третира от втора категория на сигурност на електрозахранване и е необходимо да се осигури двустранно захранване, а дежурните и аварийни консуматори се третират към първа категория и се осигуряват и от авариен дизел-агрегат, на страни ниско напрежение. В обекта е предвидено изграждането на самостоятелен трафопост, окомплектован с две трафомашини, разпределителна уредба СрН и разпределителна уредба НН.

 • Структурно-кабелната система е по стандарта TIA/ EIA.
  Обособеното сървърно помещение – MDF и 8 междинни сървърни помещения – IDF всеки офисен етаж са свързани с оптичен кабел single mode.
  Хоризонталното окабеляване е изградено с SFTP Cat.6, Layer 2 и Layer 3 устройствата са от най-висок клас Cisco.
  В MDF-a е разположен рутера Cisco Catalyst 2811, оптичния суитч Cisco 3750 и 3 броя комутатори Cisco Catalyst 2960 – 24 портови. Във всеки от останалите IDF e разположен по 1 брой Catalyst 2960. По този начин при напълно изграден backbone и назначени V-LAN – ове, транспортната среда на останалите системи – видеонаблюдение, BMS е напълно функционална още на първи етап на завършване на сградата.

 • Система за видеонаблюдение е базирана на IP технологии и обхваща периметъра на сградата и общите части. Системата включва 36 броя камери и е свободно разширяема.

 • Система за пожароизвестяване - обхваща цялата сграда и е базирана на адресируема пожароизвестителна система. В случай на събитие тя си комуникира с останалите системи (ОВК и контрол на достъпа), за да позволи безпроблемно евакуиране на хората в сградата при нужда. Системата е с графичен интерфейс и позволява допълнителна бъдеща интеграция според потребностите на ползвателя.

 • Система за контрол на достъпа - базирана на безконтактни карти и тагове, като обхваща техническите помещения, офиси, аварийни изходи, товарен асаньор - рампа. Повикването на асансьора се осъществява от разстояние до 15 метра.

 • Сигнално-охранителна система - базирана на модулен принцип и обхваща всеки офисен етаж, който може да бъде разделен на групи.

 • BMS - за управление и контрол върху разходите за експлоатация на сградата, за отчитане разходите по етажи за потребление на електроенергия, топлоенергия, вода.

 • Измерване - индивидуални уреди за измерване с възможност за оптимизация на разходите – топломер/студомер, водомер, електромер.


Повече информация за обекта можете да откриете в детайлната ни презентация
 
ЗА КОНТАКТИ

   
Рапид ЕООД  
 
+35929633678, +35929632505
Факс: +35929633666
www.rapid.bg

 
 
 
 
МОИТЕ ОБЯВИ БЕЛЕЖНИК
 

ТОП ОФЕРТИ ЗА ИМОТИ

Частни апартаменти в к.к. Златни пясъци, 197 крачки от морето!
Бизнес център Витоша - Офиси под наем. Цени от 6 евро/м2
 

ПАРТНЬОРИ НА ТОПИМОТИ.БГ

  Всички партньори   Станете партньор
 

ТАГОВЕ ЗА ИМОТИ

интериорен дизайн на апартаменти вила слънчево вила в гърция портал за имоти Околовръстен път 260 софия къща стела проект къща копривщица къща синята къща имоти град бургас вили в българия хотели в гр банско парцел драгалевци вила вега созопол мебелна къща нови земя за продажба обяви под наем хотел аспа вила софия квартири под наем фонд за земеделска земя имам имот Куклен кольовата къща габрово зелена къща построяване на къща гарсониера под наем моят имот парцел панчарево старата къща момчиловци спешно купува къща
 

ПРИЯТЕЛИ

  Learn.bg
 

АНКЕТА

  Ако купувате имот как ще финансирате сделката си?
 
 

Всички права запазени © 2016 Topimot.com

Свържете се с нас на info@topimot.com

Условия за ползване