Условия за ползване на topimoti.bg

 
�?моти

НАЧАЛО ПРОДАЖБИ НАЕМИ ИМОТИ С ПАДАЩИ ЦЕНИ КРЕДИТИРАНЕ БИЗНЕС ЗОНА НОВИ СГРАДИ АГЕНЦИИ ФОРУМ

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА WWW.TOPIMOT.BG

С настоящите общи условия, се уреждат взаимоотношенията между topimoti.bg и неговите потребители.

Информацията съдържаща се в topimoti.bg включително всички текстове и изображения (картинки) са защитени от закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквито и да било част от съдържанието на topimoti.bg без съгласието и писменото одобрение на представляващите сайта е забранено и ще бъде преследвано от закона.

Дефиниции:
• topimoti.bg представлява виртуален информационен ресурс свободно достъпен посредством глобалната мрежа Интерент, собственост на Хоум Пейдж България Еоод, който дава възможност на частни и юридически лица да публикуват, търсят и използват за лични нужди информация от всякакъв род, но основно от сферата на недвижимата собственост. За краткост по-долу в документа topimoti.bg може да бъде наричан „сайта” или ”портала”.
• Потребител е всяко лице посещаващо topimoti.bg и използващо намиращата се в него информация


Общи условия

1. Всички потребители на сайта, без значение дали са регистрирани или не, имат право да използват предоставяните от topimoti.bg услуги само при спазване на настоящите условия.
2. С всяко кликване върху хипер линк от topimoti.bg, потребителите декларират, че се съгласяват с настоящите общи условия и се съгласяват да използват topimoti.bg съгласно правилата и условията описани по-долу.

Права и задължения на потребителите

3. Всеки потребител има право да използва topimoti.bg безплатно или платено до колкото това му е позволено от системата и се задължава да спазва условията описани в настоящия документ.
4. Потребителите, без значение дали са регистрирани или не, нямата право да разпространяват чрез topimoti.bg или да разполагат на сървърът му информация свързана с: деяния противоречащи на закона, насилие, расизъм, порнографско съдържание, заплахи, съдържание представляващо търговска тайна и друг вид информация, противоречаща на добрите нрави и доброто поведение.
5. Потребителите имат право да се регистрират в topimoti.bg като попълват исканите от системата данни вярно и коректно. В случай, че потребител не попълни коректно исканата му информация, администраторите на topimoti.bg имат право да изтрият профилът му и цялата въведена от него информация без предупреждение.
6. Всеки потребител има право да изтрива информацията въведена от него или да прекрати напълно участието си в сайта по всяко време без изрично предупреждение до topimoti.bg.
7. Всеки един потребител носи пълната отговорност и последици от информацията добавена от него в портала topimoti.bg
8. При ъплоад на снимки потребителите се задължават те да бъдат свързани с конкретната тематика. В публикуваните оферти, потребителите имат право да ъплоадват единствено снимки на имота, който са добавили. Всички други картинки и снимков материал ще бъдат изтривани.
9. Всеки потребител декларира, че е съгласен цялата информация въведена от него в topimoti.bg да бъде достъпна и показвана на потребителите на сйта имащи нужда от нея.
10. Потребителят е длъжен да обезщети topimoti.bg за нанесени от него вреди на сайта или на свързани с него трети лица в случай на виновно действие или бездействие от страна на потребителя, породило загуби както на topimoti.bg така и на трети лица свързани с него по какъвто и да било начин.
11. Всеки един потребител е длъжен да проверява периодично за промени на настоящите условия за позлване
12. Потребителите нямат право използват форума на сайта с рекламна цел и да публикуват в него рекламни послания, обиди или безсмислени теми и постове. Форумът е създаден с цел взаимопомощ при нужда от съвет относно проблеми свързани с недвижимата собственост.


Права на topimoti.bg

13. topimoti.bg има право да променя настоящите условия за ползване без изрично предизвестие.
14. topimoti.bg не се задължава и няма обективна възможност да проверява каквато и да било информация въведена от потребителите му, включително снимков материал.
15. topimoti.bg и неговите администратори имат право, но не се задължават да изтриват всяка една информация въведена от потребителите, която не отговаря на закона на Република България, на добрите нрави или на настоящите условия за ползване. Администраторите също така имат право да изтриват информация по собствена преценка или след подаден сигнал от други потребители за информация накърняваща техния имидж или достойнство.
16. topimoti.bg не гарантира, че предоставените от него услуги ще бъдат непрекъснати и достъпни 24 часа в денонощието седем дни в седмицата.
17. topimoti.bg не носи отговорност за загубата на информация въведена от потребителите, и също така не носи отговорност за последиците от загубата на тази информация.
18. topimoti.bg има право да събира информацията въведена от потребителите му (включително IP адреси, адреси на електронни пощи и др.) и да я използва по начин по който Хоум Пейдж България ЕООД намери за добре с цел предоставянето и предлагането на услугите на фирмата.
19. Информацията събрана от topimoti.bg може да бъде използвана освен за целите на сайта и за предлагане на нови услуги (безплатни или платени), за промоции, организиране на томболи и всякакви други цели свързани с предлаганите от Хоум Пейдж България Еоод услуги, освен в случаите на изрично несъгласие от страна на потребителя.
20. topimoti.bg Има право да записва коокита (cookies) на компютъра на потребителя с цел безпрепятственото доставяне на услугите на сайта.


Правила за публикуване на оферти за недвижими имоти

21. Всеки един потребител има право да публикува в topimoti.bg оферти с неограничен брой за агенции и строителни фирми и до 3 оферти за частни лица, само при условия, че информацията предоставена от потребителя отговаря на условията описани в този документ и в случаите, когато този потребител е със статус ВИП.
22. Потребителите се задължават да публикуват вярна и максимално точна и подробна информация само и единствено за предлаганият от тях имот
23. Потребителите нямата право да публикуват описание на повече от един имоти в една обява.
24. Потребителите нямата право да публикуват в обявите информация с чисто рекламен характер, като презентации на фирми или услуги и др.
25. Потребителите нямат право да ъплоадват снимков материал, който не характеризира и не представя публикувания от тях имот. В това числото на забранените изображения влизат и фирмените знаци (лога).
26. Потребители се задължават да поддържат информацията въведена от тях актуална и при промяна в параметрите на офертата своевременно да я актуализират в topimoti.bg
27. При нарушаване на тези условия или по своя преценка, topimoti.bg си запазва правото да изтрива неподходящите обяви.
28. topimoti.bg си запазва правото да поставя офертите на платените участници на по-предни позиции в списъците с обяви.


Екипът на topimoti.bg Ви благодари, че се запознахте с условията за ползване на сайта и Ви желае приятно и ползотворно използване на портала!
 

 
МОИТЕ ОБЯВИ БЕЛЕЖНИК
 

ТОП ОФЕРТИ ЗА ИМОТИ

Частни апартаменти в к.к. Златни пясъци, 197 крачки от морето!
Бизнес център Витоша - Офиси под наем. Цени от 6 евро/м2
 

ПАРТНЬОРИ НА ТОПИМОТИ.БГ

  Всички партньори   Станете партньор
 

ТАГОВЕ ЗА ИМОТИ

вили под наем на планина вила мечкарев пречиствателна станция пловдив управление офис сгради апартаменти на търг елена къщи за гости бисерната къща чотрова къща родопска къща вила марк краево мандулова къща вила до софия вила аморе квартири под наем варна ивановата къща твърдица имоти.нет вила цветина апартамент студентски град вила дъбравушка обяви земеделска земя за ветрогенератори сточна гара пловдив bdz агенция имоти софия лукс имоти софия покрив на къща апартаменти продажба софия вила руж созопол вила диана созопол вила росна къща в дебелец апартамент несебър
 

ПРИЯТЕЛИ

  Learn.bg
 

АНКЕТА

  Ако купувате имот как ще финансирате сделката си?
 
 

Всички права запазени © 2016 Topimot.com

Свържете се с нас на info@topimot.com

Условия за ползване